Amalie Henni
Capra
Capra
Fryde
Anita er daglig leder i Fryde, Capra Groups nye designselskap. Hun er en erfaren UX- og tjenestedesigner med et godt øye for forretningsperspektivet også.
Liflig
Anne er tjenestedesigner i Capra Group med 15 års erfaring som konsulent. Hun er levende opptatt av å finne de gode løsningene på brukernes reelle behov.
NAV
Dervis er en erfaren Java-utvikler, og jobber for tiden som personalleder for utviklere i NAV. Han brenner for programmeringsspråk, funksjonell programmering og algoritmer. Dervis er Java Champion og leder av den norske Java-brukerforeningen JavaBin (Dukes Choice Award-vinner i 2019). Dervis har holdt foredrag på flere nasjonale og internasjonale konferanser i tillegg til lokale meetups i Norge.
Capra
Liflig
Gard er en fullstack-utvikler i Liflig med et ekstra øye for frontend-verden, og han trives best i flater hvor det kan jobbes med brukeropplevelse nært sluttbrukere. Når laptop-en er lukket vil han helst befinne seg i fjellet med ski på beina, i saunaen med en pils i hånda, eller på en landeveissykkel oppi Maridalen.
Capra
Jeg er en fullstackutvikler med ekstra lidenskap for frontend. Selv har jeg alltid vært fan av SPA og hvor enkelt det er og følt meg litt overveldet av all hypen rundt det andre i frontend-verdenen, men det siste halve året har lyset gått opp og jeg har skjønt alle begrepene som kastes rundt. Ellers liker jeg å lage egne løsninger på fritiden, som kanskje du har prøvd?
Liflig
Hermann starta nylig som fullstackutvikler i Liflig, etter å ha levert master i Datateknologi på NTNU, der han skrev oppgave om analytiske databaser. Han interesser seg for tekniske ting på alle nivåer av stacken, fra CSS-rammeverk til nettverksprotokoller.
Capra
Capra
Kim Isak er PT fra Bali med utdanning fra Kyb på NTNU, og bachelor- og mastergrad i Informatikk: digital økonomi og ledelse på UiO. Han har jobbet som skitrener, budbilsjåfør, webutvikler, teamleder, sponsorsjef, foreningsleder, gruppelærer, sensor, og testleder. Stikkordene i det han brenner for er ledelse, folk, forståelse, forretning, realfag, og feiring.
Capra
Magnus Elden, arkitekt, utvikler og rådgiver for Capra consulting. Har jobbet med arkitektur og arkitekter i alle fasonger i over 5 år hos flere store internasjonale kunder som Vy og Yara. Board member på non-profit organisasjonen OSWA, en organisasjon dedikert til å forbedre arkitektur i Norge.
Capra
Malin jobber som team- og prosjektleder i Capra og har bakgrunn som utvikler. Hun er nysgjerrig på både mennesker og teknologi, og brenner for å bygge opp selvorganiserende og effektive team.
Capra
Master i Datateknologi fra NTNU (2021). Jobbet mye med frontend og app siden 2020, og liker å jobbe nært sluttbrukere. Liker meg godt i krysningen mellom frontend og design, så plukker gjerne en designoppgave eller to også. Trives godt ute i naturen, med kamera i hånd eller klatresele rundt livet. Trives også særs godt inne foran gaming-PCen, med litt World of Warcraft, en pose Doritos og et glass iskald Mountain Dew.
Capra
Martin Stene er en trettifireårig trøndersk TPU'er, tøff i trynet og tilbøyelig til trivelige treff. Han lider av mye FOMO, noe som har gitt full bod og kalender. Særs interessert i tung og treig musikk og buldring / MTB / snowboard.
Oslo Kommune Origo
Mia Galaasen er utdannet jurist, og jobber som fagleder for tech-juristene i Oslo Origo. Mia har jobbet med digitalisering i offentlig sektor siden 2013, og er opptatt av å finne gode metoder for å ivareta personvernet i IT-utviklingen.
Scienta
Rafael jobber som en programvarekonsulent hos Scienta i Oslo. Han er en tilhenger av statisk skriving og en JVM-entusiast med spesiell interesse for kodeinstrumentering, samtidighet og funksjonell programmering. Rafael blogger om programvareutvikling, presenterer jevnlig på konferanser og ble utropt til en JavaOne Rock Star. Når han koder utenfor arbeidsplassen sin, bidrar han til et bredt spekter av åpne prosjekter og jobber ofte med Byte Buddy, et bibliotek for enkel kjøretidskodegenerering for Java-virtuell maskin. For sitt arbeid har Rafael mottatt en Duke's Choice-pris, en Oracle Groundbreaker-pris og ble valgt som en Java Champion.
Capra
Therese har lang erfaring fra IT-bransjen og har lenge jobbet med å implementere varianter av smidige metoder for å optimalisere utviklingsløp. Hun har gjennom en rekke prosjekter opparbeidet seg god erfaring med å fungere som et nav mellom kunde, utviklingsteam og ledelse. I Capra har Therese vært en del av ledergruppen frem til den ble erstattet av team etter «Team Topologies» modellen. Hun hadde også en viktig rolle i denne omorganiseringen, hvor hun var med å starte teamet som hadde ansvaret for den nye organisasjonen. I dag jobber hun som teamleder og tjenesteeier i NRK, noe hennes presentasjon vil bære preg av.
Oslo Kommune Origo
Tonje Møller Lie er tech-jurist i Oslo Origo. Hun er ansvarlig jurist i produktområdet Barnehage. Hun har jobbet med personvern, digitalisering og utvikling siden 2018. Hun bistår med juridiske råd i produktutviklingen og er med på å skape fart og flyt.
Capra
Trond er en nyansatt konsulent i Capra med lang fartstid i bransjen som både utvikler og arkitekt på store, komplekse og virksomhetskritiske IT-systemer. Han er i dag en av landets fremste eksperter på sosioteknisk systemdesign og domene-drevet design, og er en velkjent foredragsholder både i inn og utland.
Capra
Vemund jobber som fullstackutvikler og trives best i autonome team hvor han kan strekke seg så langt fremover og bakover i stacken som han ønsker. Han har en bakgrunn som CTO og Tech Lead fra ulike selskap i startup-bransjen, og vet hvordan man får gjort mye med lite. Når Vemund ikke befinner seg foran et tastatur finner du ham som oftest i kaffehjørnet hvor han snakker om hvor god kaffen blir om man bruker en Chemex, eller på en fjelltopp med en håndkvern og kaffebønner fra indre Kenya i hånden.
Capra
Victor er en fullstack-utvikler som kan litt om mye og mye om litt. De to siste årene av mastergraden ved NTNU jobbet Victor deltid i en startup og erfarte verdien av å demonstrere funksjonelle tekniske løsninger til ikke-tekniske stakeholders. Ved å utvikle en MVP på kort tid kan det være lettere å overbevise andre om hvorfor ønsket funksjonalitet er en god eller dårlig idé. På CapraCon skal Victor demonstrere hvor lett det kan være å gå fra en enkel idé til en funksjonell MVP dersom du lener deg på riktig verktøy.
Capra
Ørjan er daglig leder i Capra, 34 år gammel og kommer fra Siljan, en liten kommune i Telemark. Han har en master i kommunikasjonsteknologi fra NTNU, men er vel så opptatt av hvordan mennesker kommuniserer og tar beslutninger, på vegne av seg selv og andre.
Øystein Pettersen har levd som profesjonell skiløper på elitenivå hele sitt voksne liv. Gjennom sin reise i idretten har han jobbet med og vært i miljøer hvor prestasjon har vært i fokus og hvor fantastiske resultater har vært konsekvensen av arbeidet. Han har fått ta del i prestasjonskulturer fra ulike arenaer og har blitt lidenskapelig opptatt av alt som ligger bak det å skape gode prestasjoner, gode miljø og gode folk. Gjennom et langt liv i toppidretten har Øystein erfart at resultater er konsekvenser og at de stort sett speiler forberedelsene som ligger bak. Øystein lever med troen om at utvikling skjer om man tør å skille seg ut og se annerledes på muligheter.